فروش عمده شکلات تلخ ایرانی
آنچه در این مقاله میخوانید...
شکلات تلخ ایرانیانواع شکلات تلخ ایرانیفواید مصرف شکلات تلخخرید شکلات تلخ
شکلات تلخ ایرانی یکی از پرطرفدارترین شیرینی و تنقلات در بین ایرانیان و به ویژه بیماران مبتلا به دیابت می باشد و همیشه جز محصولات پرفروش بوده است اما خرید عمده آن همیشه مخاطبان این نوع شکلات طیف خاصی از افراد هستند زیرا این نوع از شکلات مناسب طبع افراد خاصی است.
اما مطالعات بی شماری نشان می دهند که شکلات تیره و تلخ، مزایای سلامتی بسیاری داردفلاونول، جادویی دیگر در شکلات تلخ است که باعث عملکرد بهر ورزشکاران شده است.
شکلات تلخ ایرانی
شکلات تلخ، که میزان کاکائو اضافه شده به آن ب تا ۷۵درصد یعنی مقدار بیشتر آن است و میزان شکر آن بسیار کم است؛ یعنی تقریبا اصل عمده مخلوط اولیه شکلات، کاکائوست. شکلات تلخ یا از نوع 10درصدی شروع می شود. این نوع شکلات خیلی تلخ و رنگ آن هم خیلی تیره نیست. این حد تیرگی پایه شکلات است و در نمونههای مرغوب شکلات، نیمدرصد به نیم درصد حد تیرگی شکلات افزایش مییابد تا به ۹۷ درصد میرسد.
انواع شکلات تلخ ایرانی
شکلات در طعم های مختلفی و در درصد های مختلفی تولید می شود که هر میزان از آن با مقدار متفاوتی از شکر تولید خواهد شد. البته مصرف شکلات با درصدهای بالای شکر به همه افراد توصیه نمی شود.
- ۳۰ درصدی : میزان کاکائو در این شکلات از حد پایه بالاتر است. خیلی تلخ نیست و مصرف آن باعث بروز مشکل خاصی در افراد نمیشود
- ۴۵ درصدی : کمکم به کاکائو بالا نزدیک میشود . این درصد خیلی بالا محسوب نمیشود؛ اما برای افرادی که مشکل معده دارند مصرف آن مناسب نیست.
- ۵۰ درصدی : این شکلات طعم تلخی دارد. مصرف آن برای افراد مبتلا به بیخوابی، ریفلاکس و ترشی معده و افرادی که دچار مشکل سنگ کلیه هستند، مناسب نیست.
- ۶۵ و ۷۰ درصدی: کاملا طعم تلخی دارد. گاهی برای پوشاندن این طعم تلخ آن را با میوههایی مانند پرتقال طعمدار میکنند.
- ۸۰ و ۹۷ درصدی : این نوع شکلات هر چند ویژگیهای بیشماری دارد؛ اما بهتر است در صورتی که معده خالیست و یا احتمال بروز مشکلات بیخوابی وجود دارد، از خوردن آن صرف نظر کرد. البته نوع ۸۰ درصدی از نظر طعم قابل تحملتر است.
فواید مصرف شکلات تلخ
- فلاونول های شکلات تیره وجود دارد به تولید اکسید نیتریک حیاتی کمک می کندکه باعث کاهش فشار خون می شود.
- تولید اندورفین بیشتر
اندورفین نقش کلیدی در کمک به جلوگیری از افسردگی و استرس و اختلالات ذهن دارد و روند آنها را کند می کند. - بهبود عملکرد عروق: فلانوئیدهای موجود در شکلات می تواند به رگ ها کمک کند تا انعطاف پذیر باقی بمانند و سفت و سخت نشوند و همچنین خطر ابتلا به حمله قلبی را تا حدود 37 درصد کاهش یابد، و احتمال ابتلا به سکته نیز، 29 درصد با مصرف شکلات کاهش یابد.
- کمک به دیابت :دریافت میزان مناسب فلانوئید موجود در شکلات می تواند به متابولیسم بدن کمک کرده و عملکرد انسولین را افزایش دهد.
- کاکائو تلخ، حاوی پلی فنولها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، میباشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطانها و بیماریهای قلبی – عروقی و تصلب شرایین جلوگیری میکند.
خرید شکلات تلخ
خرید شکلات تلخ ایرانی به علت طرفداران خود به نسبت زیاد بوده و راه های زیادی برای خرید آن وجود دارد مثل نمایندگی های فروش و فروشگاه های اینترنتی و…